Nàstic-Albacete: torna la il·lusió

El Gimnàstic de Tarragona guanya a l'Albacete i creu amb una difícil permanència

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Nàstic-Albacete: torna la il·lusió
Nàstic-Albacete: torna la il·lusió

Per fi els espectadors del Nou Estadi van poder marxar cap a casa veient una victòria en un partit molt seriós dels seus davant un fantàstic equip com és l´Albacete de Luis Miguel Ramis.

El matx començava amb els rumors previs de què podia ser l´últim partit d´Enrique Martín a la banqueta grana si l´equip tornava a perdre... Afortunadament, els granes van oferir una magnífica imatge.

Un equip que va superar en moltes fases del partit a tot un Albacete ( 3r a la Lliga 123 ). Ho va fer amb autoritat i amb convicció. Solidesa defensiva, un mig del camp conduït per un omnipresent Viti que es va doctorar i una excel.lent pressió davant de Kanté i Luis Suárez.

Precisament el colombià va tindre la més clara abans del descans treient-se una rematada amb la dreta que Tomeu va poder desviar a còrner. Pels manxecs, només destacar una rematada de cap del perillós Zozulia fregant el quart d´hora de partit.

Al segon acte, el Nàstic sembla que va imprimir una marxa més a la circulació de l´esfèric tocant molt bé el trivot i buscant un Pipa que va ser un malson per l´equip de Ramis.

Les sensacions eren boníssimes però el temps passava i el marcador no es movia. Fins que als 93 minuts, una deixada de cap de Sadik es interceptada amb la mà per Gentiletti. L´àrbitre no ho dubta i senyala la pena màxima.

Sadik agafa la responsabilitat sense tremolar-li el pols davant de la reacció d´incertesa del públic local. El finlandès va executar el llançament amb una serenor envejable enganyant Tomeu. La bojeria es va desatar al Nou Estadi. Berat ens ha tornat la il.lusió...

NASTIC: Bernabé- Pipa, Fali, Noguera, Villanueva, Abraham- Viti, Imanol, Thiouné ( Cotán 85´)- Kanté ( Sadik 80´), Suárez ( Uche 88´)

Entrenador: Enrique Martín

ALBACETE: Tomeu- Tejero, Caro, Gentiletti, Borja Herrera- Malsa ( Muntari 84´), Torres, Susaeta, Bela ( Peña 76´)- Manaj ( Acuña 65´), Zozulia

Entrenador: Luis Miguel Ramis

Gols: 1-0 Sadik 93´p.

Assistència: 4.118 espectadors al Nou Estadi