REPORTATGE I Samu (At.Valls) i Gerard (Salauris): el retrobament d’una història amb final feliç

Gerard Salvadó, jugador del Salauris, va ser determinant amb una ràpida intervenció dins del terreny de joc quan Samu va caure inconscients al terreny de joc fruit d'una topada.

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

REPORTATGE I Samu (At.Valls) i Gerard (Salauris): el retrobament d’una història amb final feliç
REPORTATGE I Samu (At.Valls) i Gerard (Salauris): el retrobament d’una història amb final feliç | F.F.G

Dissabte, al municipal del Vilar, en el partit entre Atlètic de Valls i Salauris, es va viure una situació desagradable i de certa alarma, però que, per sort, va acabar amb un final feliç. Samu Fernández (At.Valls), al minut 50 de partit davant del Salauris, va rebre una topada desafortunada amb un jugador rival, en plena disputa per una pilota aèria. Els dos jugadors van impactar però va ser el jugador de l'Atlètic de Valls qui en sortia pitjor parat. Va caure inconscient al terreny de joc i la ràpida intervenció d'un jugador del Salauris, Gerard Salvadó, va evitar que el desenllaç pogués ser pitjor.

Amb un Samu ja visiblement molt més recuperat, però encara amb alguna seqüela visual, dimecres al vespre, els dos protagonistes d'aquesta història van citar-se al Vilar per recordar el viscut. I és que el futbol sovint dona episodis desagradables, però en aquest cas, la ràpida intervenció del jugador del Salauris, va, no tan sols evitar el que podria haver estat una tragèdia, sinó que va recordar que en el món de l'esport, sovint el menys important és la competició, i que per sobre de tot, el que preval són les persones. Aquesta història unirà a Samu i Gerard per la resta de les seves vides. Ha nascut una nova amistat, i en Samu li estarà eternament agraït.

Samu estarà eternament agraït al Gerard per la seva intervenció. Foto: Marc Lladó

En el vídeo, podeu escoltar les declaracions dels dos jugadors. En Gerard, de 25 anys i resident a Vila-seca, explica com es va desenvolupar tot, arran de l'impacte i la seva intervenció, ja que, per la seva formació laboral té coneixements de com actuar en aquestes situacions. Samu, que agraeix de tot cor la tasca que va fer el seu company i, ara amic, ens parla de les sensacions i de com ha tornat a néixer.

Els dos jugadors, al terreny de joc, fent tocs amb la pilota. Foto: F.F.G