Oviedo-Nàstic: 2-0. Tornen a la crua realitat

Els grana, van tenir dos pals per empatar però tot seguit els asturians sentenciaven el partit

Secció Nàstic

Oviedo-Nàstic: 2-0. Tornen a la crua realitat
Oviedo-Nàstic: 2-0. Tornen a la crua realitat

L´encert anotador a les àrees va decidir el partit al Carlos Tartiere. Els asturians van treure profit de les seves arribades mentre el Nàstic es retrobava amb la seva crua realitat.

El plantejament d´Enrique Martín va ser conservador, volia donar consistència defensiva als granes per aprofitar alguna contra a través de la velocitat de Luis Suárez o la movilitat de Kanté.

Durant el primer acte, l´Oviedo va monopolitzar la possessió de l´esfèric mentre el Nàstic aguantava les embestides asturianes, que tampoc inquietaven gaire a Bernabé.

Inclús el Nàstic va tindre les seves opcions a les acaballes del 1er acte en un xut sec que Luis Suárez es treu de la màniga i un defensor acaba desviant a còrner. En aquesta mateixa acció, Fali fa lluïr Champagne que desvia la rematada de cap del central grana.

Només havien passat 8 minuts de la represa quan Joselu guanya de forma intel.ligent la posició a Noguera per establir l´1-0 amb un certer cop de cap lluny de l´abast de Bernabé.
A partir d´aquí Enrique Martín va estirar líneas introduïnt el gegant Sadik per donar més presencia ofensiva a l´equip.

El cert és que en aquesta fase el Nàstic va aconseguir fer recular l´equip d´Anquela i el va sotmetre varies vegades, però l´encert de Champagne en ocasions i d´altres la falta de punteria dels catalans no van permetre la igualada a l´electrònic.

Precisament quan el Nàstic estava millor va arribar el segon gol local. Bolaño rematava a plaer de cap una jugada en la qual Noguera va quedar en evidència per la seva errada de marcatge. Aquí ja es van acabar les forces del conjunt grana.

OVIEDO: Champagne- Viti ( Diegui 56´ ), Carlos Hernández, Alanís, Bolaño, Mossa- Folch, Javi Muñoz, Saúl Berjón ( J. Hernández 86´)- Bárcenas ( Ibra 78´), Joselu

Entrenador: Juan Antonio Anquela

NASTIC: Bernabé- Pipa, Fali, Noguera, Villanueva, Abraham ( Brugui 86´)- Viti, Imanol, Cotán ( Sadik 60´)- Kanté ( Uche 83´), Suárez

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 1-0 Joselu 53´, 2-0 Bolaño 79´

Assistència: 12.354 espectadors al Nuevo Tartiere