Arboç-Atlètic de Valls: la primera final

Separats per un punt, ambdós lluiten per la segona posició de #3cat

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Ramon Giró, en el partit de dissabte passat davant del Morell
Ramon Giró, en el partit de dissabte passat davant del Morell | El Travesser

Dissabte, a dos quarts de set de la tarda, Arboç i Atlètic de Valls es citen al municipal de l'Arboç en un partit amb potser més que tres punts en joc. Els dos equips lluiten per l'ascens a Segona Catalana.

S'arriba a la jornada 27 de lliga, i cada cop el final de la temporada està més a prop. El partit de la jornada es disputarà al Baix Penedès on Arboç i Atlètic de Valls mesuraran les seves forces en un duel directe per la segona posició.

Quart (Arboç) i tercer (Atlètic de Valls) tenen una oportunitat d'or per sumar tres punts importants per seguir el seu camí a poder atrapar el Montblanc, que es troba a 2 punts i 3 d'Atlètic i Arboç.

Cartell anunciador del partit de dissabte. Foto: CF Arboç

Amb el que s'espera una gran assistència de públic, en un dels partits més atractius de la categoria, els dos equips son conscients de la rellevància del partit on a més, el Montblanc, equip en zona de play-off a #2cat6, n'estarà pendent.

En els darrers sis partits l'Atlètic ha marcat 27 gols i l'Arboç un total de 24

Els dos equips arriben separats per només un sol punt de diferència i els vallencs encadenen sis victòries consecutives, on a més, han recuperat sensacions, sobretot ofensives. I és que en aquests sis partits han marcat 27 gols. Per la seva banda, l'Arboç arriba també amb bona dinàmica de resultats. Dels últims sis partits han sumat 16 punts marcant 24 gols. Dos equips amb molt de potencial ofensiu.

Parlant dels gols, atents a dos noms propis per equip. Arnau Moya i Antonio Álvarez (Arboç), amb 20 i 15 gols respectivament, i Genis Vidal i Jordi Rosinés amb 15 i 13 per part vallenca.