UE Valls-Pastoreta: no volen sorpreses

Tres punts més en joc per aproximar-se encara més a l'ascens

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

UE Valls-Pastoreta: no volen sorpreses
UE Valls-Pastoreta: no volen sorpreses

La Unió Esportiva Valls rep diumenge al cuer de la categoria, l’Escola Futbol Pastoreta de Reus. En un partit que es jugarà a dos quarts de 5 de la tarda, els blancs-i-vermells tenen l’oportunitat de sumar tres punts més per aproximar-se encara més a l’ascens de categoria i retornar a Primera Catalana.


Resten 24 punts en joc i els de Joan Antoni Pallarès, que només n’han perdut set en tota la temporada, cada jornada que passa sembla que ho tenen més a tocar, però també veuen com Catllar i Tortosa —que aquesta jornada passada tiraven partits complicats endavant— no afluixen per darrere, ja que tenen un frec a frec per la disputa per la segona posició.


Aquesta jornada visita el Vilar una Pastoreta que està abocada al descens a Tercer Catalana, i que de fet, si perd la pròxima jornada podria certificar matemàticament el seu descens. Els reusencs només han pogut sumar 10 punts i no puntuen des del passat 27 de gener.


De cara al partit d’aquesta jornada, Pallarès no podrà comptar amb Arnau Cucurull, que segueix amb la seva recuperació.  Per altra banda, i com informàvem, Arnau Gil deixa la disciplina vallenca i s'incorpora a l'Albi.