La Federació presentarà dilluns la nova campanya de futbol amateur

En l’acte, que tindrà lloc a l’INEFC Barcelona, es coneixeran les mesures d’impuls de les categories masculines de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol i les Sènior en futbol sala.

El Travesser

La Federació presentarà dilluns la nova campanya de futbol amateur
La Federació presentarà dilluns la nova campanya de futbol amateur

La Federació Catalana de Futbol presentarà la nova campanya de promoció i potenciació del futbol i el futbol sala amateur el dilluns vinent, dia 8 d’abril, en un acte que tindrà lloc a l’edifici de l’INEFC de Barcelona, a partir de les 20.00 hores, i que serà retransmès en directe per Esport 3. La iniciativa s’engegarà a partir de la temporada 2019-2020, i anirà adreçada als equips de les categories masculines de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol, i a totes les categories Sènior de futbol sala de l’LCFS.

El projecte, que neix com a continuació de la resta de campanyes engegades al llarg de les darreres temporades per l’FCF, en especial JOC NET i RESPECTE, tindrà com a eixos principals l’afavoriment del pas de juvenil a amateur i la reducció del nombre d’amonestacions per partit, entre d’altres. En aquest sentit, s’establiran diverses bonificacions econòmiques, pel que respecta a la quota d’inscripció, la Mutualitat, el rebut arbitral o el quilometratge, a més d’ajut en material esportiu, i es crearà un premi amb dotació econòmica per als equips amb menys targetes de cada grup. La campanya també incidirà en la creació de conjunts de base, el foment de la pràctica esportiva saludable i el compliment normatiu per part dels clubs.

Així mateix, al marge de conèixer-se les mesures d’impuls, en la gala també es descobrirà la nova pilota oficial del futbol i el futbol sala amateur català per al pròxim curs, amb el suport de la Secretaria General de l’Esporti de l’Activitat Física de la Generalitat.

L’actual futbolista de la SD HuescaEnric Gallego, iniciat a l’antiga Primera Territorial a les files de la UD Buen Pastor, serà el convidat estrella d’una nit que també comptarà amb la participació de presidents de club, passant per jugadors, entrenadors i àrbitres, fins a periodistes que cobreixen l’actualitat de la territorial, en un acte amb moltes sorpreses que reunirà representants de tot el futbol i futbol sala aficionat català.