Pallarès (UE Valls): 'Hi ha ganes de certificar l'ascens'

El club vallenc està signant una temporada difícilment millorable i té molt a prop l'ascens a Primera Catalana

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Joan Antoni Pallarès, dirigint un dels partits
Joan Antoni Pallarès, dirigint un dels partits | F.F.G/El Travesser

Al final del partit, el tècnic de la Unió Esportiva Valls va confessar el que tothom al club pensava. Sense dir res de l'altre món, sí que deixava clara una cosa, les ganes que hi ha en el sí de l'entitat blanc-i-vermella d'assolir ja l'ascens. "Hi ha ganes de certificar l'ascens."

L'equip porta moltes jornades defensant el primer lloc, i a part de les dues ensopegades que van tenir en les primeres tres jornades de lliga, d'ençà que només han cedit dos punts més (davant Canonja). "Portem des del mes d'agost entrenant molt i exigint molt a la plantilla de què realment es preguin la temporada seriosament", ressaltava Pallarès. "Sabem que enguany era important pel club i tots tenim ganes de tornar a la categoria que es va perdre molt de pressa el curs passat".

I després de tant de temps, i amb cada cop un marge més clar respecte els perseguidors, ja hi ha ganes, moltes de poder certificar un ascens que pràcticament sembla lligat. "El jugador arriba a un punt que té ganes que els objectius es compleixin i poder-se relaxar una mica perquè quan estàs dalt tens molta pressió".