Èric Martí (UE Valls): 'El Vilar de les grans cites no falla'

El capità de la UE Valls parla de les ganes de certificar l'ascens i el retorn a Primera Catalana

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Èric Martí, celebrant el gol que obria la llauna a Amposta
Èric Martí, celebrant el gol que obria la llauna a Amposta | F.F.G/El Travesser

El capità de la Unió Esportiva Valls, Èric Martí pot assolir el seu segon ascens a Primera Catalana amb l'equip de l'Alt Camp. Després del descens el passat curs, el capità és dels pocs supervivents del darrer ascens a Primera Catalana ara fa dues temporades. Martí, parla de la il·lusió del que seria retornar a la màxima categoria del futbol català amateur.

Diumenge l'equip té l'opció d'ascens a Primera Catalana. Primer de tot, l'equip té ganes d'assolir aquest retorn a la categoria?
Si, després de tot l'esforç realitzat des de l'agost l'equip té ganes de certificar ja aquest ascens. Són moltes setmanes treballant i moltes jornades competint per tal d'aconseguir l'objectiu marcat a principi de temporada.

Com a capità, ets dels pocs que queda del descens del curs passat. Poder tornar a recuperar la categoria fa especial il·lusió?
La veritat és que si, molta il·lusió, l'any passat vam acabar la temporada amb el regust de no haver fet les coses bé, vam deixar escapar la categoria massa aviat. Il·lusionat amb la temporada que hem fet i amb ganes de recuperar la categoria i competir-la des de bon principi.

A Amposta hi havia l'opció d'ascens però el Catllar no va fallar. Tenir l'opció de fer-ho a casa, agrada més?
Sabíem que no depeníem només de nosaltres a Amposta, però sabíem que per poder certificar-ho a casa havíem de guanyar i l'equip una jornada més va competir per endur-se la victòria i poder certificar aquesta setmana l'ascens, en un partit al Vilar on el Torreforta segur que no ens ho fica gens fàcil.

Que els diries a l'afició i a la gent de Valls perquè vinguin diumenge al municipal de Valls?
Els animaria a tots a venir a donar suport a l'equip, que està fent una temporada extraordinària, a fer junts l'últim pas. El Vilar de les grans cites no falla i és un plus de motivació per l'equip que té ganes de celebrar-ho amb tothom.