L'Atlètic no pot fallar a Torredembarra

Els vallencs jugaran diumenge sabent el que ha fet el Montblanc que jugarà dissabte

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

L'Atlètic no pot fallar a Torredembarra
L'Atlètic no pot fallar a Torredembarra

L'Atlètic de Valls sap que d'aquí a final de lliga no pot fallar. Resten 18 punts per intentar atrapar la segona posició, ocupada per un sòlid Montblanc que dels darrers 12 partits només ha deixat escapar dos punts.

Diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, l'Atlètic de Valls jugarà al municipal de Torredembarra, en un dels tres partits que es jugaran diumenge, en una jornada on la gran majoria de partits es disputaran dissabte. El partit serà xiulat per l’àrbitre Mohamed Missiad.

Els vallencs, que es troben a quatre punts del segon lloc, tenen un desplaçament difícil. Visiten el camp d'un Torredembarra que darrerament ha signat bons resultats: cinc victòries en els darrers sis partits, fet que provoca que l'equip torrenc s'hagi allunyat de la zona més baixa de la classificació.

L'equip de Jaume Bonet, després de les dues derrotes a inici d'any, només ha cedit dos empats, davant La Riera i Arboç, ambdós pel mateix resultat (2-2), però veuen com el Montblanc segueix aguantant el ritme i dels darrers 12 partits de lliga, només ha deixat escapar dos punts.