Mal irreversible

El Gimnàstic de Tarragona perd a Almeria i se situa a deu punts de la salvació

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Mal irreversible
Mal irreversible

És molt respectable seguir creient però per un servidor, qualsevol opció de permanència va morir a los Juegos del Mediterráneo d'Almeria. Derrota tant justa com decisiva pel futur dels granes.

El Nàstic va perdre per mèrits propis, l´Almeria només va limitar-se aprofitar les opcions que el seu rival li va dipositar en safata de plata.

Els granes, una jornada més fora de casa, es van deixar l´intensitat i la pressió al Nou Estadi exceptuant aquells que mai fallen com és el cas de Luis Suárez, les ganes d´Uche i l'excel·lent actitud de Kanté.

Abans del descans els andalusos ja havien liquidat el partit amb un doblet d´Álvaro Giménez. Les bandes feien aigües però és que el centre de la defensa semblava que feia algun tipus de vaga...

Per si fóra poc, als inicis del segon acte, Juan Carlos recull la pilota a la línea de tres quarts i sense cap tipus d´oposició penetra a l´àrea rival per batre novament a un Bernabé que poc podia fer...

Fins aquí ha arribat la travessia del Nàstic al futbol professional. Ara ja només manca desencantar als poquets que encara creuen en el miracle. Sense actitud, no hi ha res a pelar i aquest equip ni a Saragossa ni Almeria semblava que s´estès jugant la vida.

ALMERIA: René- Corpas, Owona, Saveljich, Martos- Narváez ( Chema 70´), De la Hoz ( Rocha 79´), Eteki, Rioja- Juan Carlos, Á. Giménez (Demirovic 62´)

Entrenador: Fran Fernández

NASTIC: Bernabé- Pipa, Fali ( Salva 71´), Noguera, Villanueva, Abraham- Palanca ( Kanté 46´), Imanol, Thiouné- Uche ( Cotán 56´), Suárez

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 1-0 Á. Giménez 35´, 2-0 Á. Giménez 43´, 3-0 Juan Carlos 51´

Assistència: 6.133 espectadors al Juegos del Mediterráneo