Setmana Santa abans d'un tram final determinant

L'Atlètic es juga les seves opcions de play-off en un final de temporada marcat pel partit directe amb el Montblanc

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Setmana Santa abans d'un tram final determinant
Setmana Santa abans d'un tram final determinant

Darrera aturada a la competició de Tercera Catalana abans d'afrontar el decisiu tram final de temporada. L'Atlètic encara aspira a buscar la segona plaça, que els comportaria poder disputar el play-off d'ascens a Segona Catalana.

Cinc partits o cinc finals. Es pot mirar com es vulgui. Aquest cap de setmana no hi ha competició arreu del país, en futbol amateur, i això servirà per què els diferents equips agafin forces per la darrera empenta. El conjunt liderat per Jaume Bonet es juga 15 punts vitals per seguir optant a aquesta segona posició.

Sap que la tornada a la competició després de Setmana Santa serà determinant. Partit clau i marcat pel calendari davant del CF Montblanc, segon classificat, i que té un marge de quatre punts de distància. Si una victòria els posaria a un punt de diferència i pressionaria al Montblanc els últims 4 partits, un empat o una derrota vallenca faria que la lliga estès dictaminada. El partit està marcat al calendari per uns i altres amb molt en joc.

Imatge del partit de la primera volta. Foto: Marc Lladó

El cert és que tant CF Montblanc com Atlètic de Valls es troben en un bon moment. Els dos equips encadenen una ratxa molt destacada de partits sense conèixer la derrota. Els dos equips només han concedit dues derrotes. Els de la Conca davant la Joventut Bisbalenca (jornada 12; 2-1) i a la jornada 16 davant l'Arboç (2-1), mentre que els vallencs ho van fer a les jornades 17 i 18 davant Roda de Barà (2-1) i Constantí (7-3). La diferència entre els dos equips recau en què els de valls han empatat dos partits més que els montblanquins.