Condemnats al pou

L'empat no permet als grana seguir sominant a una permanència pràcticament utòpica

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Condemnats al pou
Condemnats al pou

L´equip d'Enrique Martín va ser superior als asturians però la falta d´encert i el poc atreviment del navarrès a l´hora d´arriscar va deixar un empat que condemna els granes.

L´Sporting va passar amb més pena que glòria pel Nou Estadi. Els asturians no van demostrar que estiguessin lluitant per colar-se en llocs de play-off ni molt menys.

Es va veure un conjunt bastant conformista que exceptuant els minuts inicials, va veure com el Nàstic era capaç de treure-li el protagonisme del partit.

Poc a poc els d'Enrique Martín van començar a carburar amb les pressions marca de la casa de Luis Suárez que s´associava molt bé buscant la classe d'Uche.

El problema va ser un dels comuns durant aquesta temporada. No hi ha gol i es va demostrar una vegada més. Luis Suárez va veure com Mariño repelia amb la punta dels dits un xut creuat que apuntava a la xarxa.

El mateix colombià va tindre un altre xut en bona predisposició que va marxar per damunt del travesser i alguna més d'Uche que tampoc es va materialitzar.

Si això afegim que quan es veia que l´equip podia acabar doblegant als de Gijón... Enrique Martín va decidir fer un canvi de cromos amb els davanters sense voler posar tota la carn a les graelles...

Aquestes decisions amb lo que s'està jugant l´equip tampoc ajuden gens aixecar el vol... Crec que a casa s´ha de ser molt més valent i en la nostra situació encara més.

NASTIC: Becerra- Pipa, Fali, Noguera, Mikel, Abraham- Imanol, Thiouné, Ramiro ( J. Márquez 63´)- Luis Suárez ( Kanté 78´), Uche ( Sadik 85´)

Entrenador: Enrique Martín

SPORTING:  Mariño- André, Peybernes, Babin, Canella- Traver ( P. Pérez 83´), Cofie, Nacho Méndez ( Cristian 72´), Ivi ( Carmona 60´)- Alegria, Djurdjevic

Entrenador: José Alberto

Gols: No n´hi va haver

Assistència: 3.112 espectadors al Nou Estadi