Jaume Bonet (entrenador At.Valls): 'Segurament els dos equips mereixem el play-off'

Pel tècnic de Valls el partit contra el Montblanc és clau per la situació d'uns i altres a la classificació.

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Jaume Bonet (entrenador At.Valls): 'Segurament els dos equips mereixem el play-off'
Jaume Bonet (entrenador At.Valls): 'Segurament els dos equips mereixem el play-off'

L'Atlètic es juga un dels darrers cartutxos per creure amb el play-off una temporada més. Se jugarà les seves opcions, quan resten 15 punts en joc davant l'equip qui li va prendre l'opció de play-off l'any passat, el CF Montblanc.

Una temporada més tard, la història es repeteix, i vallencs i montblanquins tornen a jugar-se la segona plaça. Dissabte, l'Atlètic rep al Vilar als de la Conca, sabent que no els queda una altra que guanyar: una derrota els deixaria a set punts i sense pràcticament opcions, mentre que un empat, a 4 i en una situació delicada i una victòria, ho ajustaria tot: a 1 punt però encara depenent del Montblanc.

Per això, per Jaume Bonet serà el partit clau. "És el partit decisiu per poder seguir tenint possibilitats de jugar la promoció d'ascens". Conscients, els vallencs voldran aprofitar el factor camp per esgotar les opcions que tenen. A nivell de forma, assegura que arriben en un moment òptim. "Arribem bé si pensem que portem una bona ratxa de resultats i estem motivats per intentar assolir el nostre objectiu".

Veient la temporada dels dos equips, el tècnic vallenc, amb experiència en categories professionals i semi professionals ho té clar. "Els dos equips mereixem fer el play-off. El problema és que hi ha un altre equip, que és el Roda que només ha perdut un partit i té una diferència de punts que potser és insalvable. És una llàstima però un del nosaltres es qeudarà sense premi".

Parlant de les armes del Montblanc, i sabent que hi ha homes perillosos com Soriano, Becerra o Romero, cal remarcar a Valcárcel. "Un jugador que ha marcat més de 40% dels gols se l'ha de vigilar perquè és capaç, per si sol de produir una jugada de perill".