Prèvia. La UE Valls afronta el primer partit com a campió de #2cat6

Visiten, en dia d'eleccions, el camp d'un Vila-seca en zona de descens

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Prèvia. La UE Valls afronta el primer partit com a campió de #2cat6
Prèvia. La UE Valls afronta el primer partit com a campió de #2cat6

La Unió Esportiva Valls disputarà el primer dels cinc partits que resten per acabar la temporada, i ho farà per primer cop com a equip de Primera Catalana i campió de #2cat6.

En dia d'eleccions espanyoles, la lliga de futbol no s'atura, i de fet, retorna després d'un cap de setmana passat sense competició per Setmana Santa. Així, es tractava de l'última aturada abans de la fi de la lliga.

Els vallencs rebran el passadís a Vila-seca, per primera vegada. Els de l'Alt Camp, amb 80 punts, van proclamar-se campions de Segona Catalana davant del Torreforta i afronten aquest últim tram de lliga sense pressió, però buscaran seguir competint i signar uns registres de rècord. Tot i així, no es descarta, d'aquí a final de lliga, que el tècnic realitzi alguna rotació, per a poder donar més minuts a jugadors no tant habituals o descans a aquells jugadors més tocats.

Diumenge (17h) visitaran el camp del CF Vila-seca, un equip que es troba quinzè (26 punts) i en zona de descens. Situació complicada la dels vila-secans, que es troben a cinc punts de fora de llocs de descens directe però que -vist que poden baixar entre 5 i 6 equips- podrien estar a entre 10 i 12 punts de la salvació.