La UE Valls rep al Riudoms amb entrada gratuïta al Vilar

Resten dos partits com a locals i en tota la temporada no han cedit cap derrota al seu estadi

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Imatge del partit de la primera volta
Imatge del partit de la primera volta | F.F.G/El Travesser

Quatre partits per finalitzar la temporada 2018-2019 a Segona Catalana i darrers 12 punts per una Unió Esportiva Valls que ja ha fet els deures però que buscarà seguir competint fins a darrer moment.

Amb 80 punts, els vallencs, que recordem que ja són equip de Primera Catalana -grup 2- vénen de perdre a Vila-seca tot just el segon partit de la temporada. Però al Vilar encara no han perdut i en tota la temporada només han cedit un empat, davant de La Canonja (1-1). Els de Joan Antoni Pallarès que recuperen algun efectiu com la de Joel Marigot, que ha complert sanció, buscaran acabar el curs sense perdre a casa.

Per això, primer haurà de superar al CD Riudoms, diumenge a dos quarts de cinc de la tarda al municipal del Vilar. El club ha anunciat que posa el partit a entrada gratuïta per a tots els aficionats del club.

La Unió Esportiva, re la visita del CD Riudoms, vuitè classificat amb 43 punts, i tot i la seva posició i per la situació de descensos per possible compensació de categories superiors, fa que matemàticament no estigui salvat. Si estan a catorze punts del primer lloc de descens directe -quan en resten dotze- encara podrien caure, matemàticament, en llocs de possible descens. Així, del tretzè lloc estaria a set punts, plaça que depenen com podria comportar descens. És per això, i tot i ser improbable, els riudomencs miraran d'aconseguir un bon resultat de Valls.