Descens merescut

Davant l'Extremadura l'equip perd matemàticament la categoria

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Descens merescut
Descens merescut

El duel contra els extremenys va acabar com gairebé sempre al Nou Estadi els últims mesos. Un Nàstic condemnat a la manca de gol...però això sí amb el deute econòmic eixugat... Descens confirmat del Gimnàstic de Tarragona que, temporades més tard torna a Segona Divisió B.

Els deixebles d´Enrique Martín van tornar a oferir una bona imatge davant un equip que venia amb inèrcia positiva ( quatre victòries dels últims cinc partits ).

Els granes van portar el pes del partit. La sala de màquines funcionava força bé. Thiouné, Viti e Imanol se van complementar a la perfecció però quan l´equip s´estirava cap dalt s´esvaïen les idees.

L´oportunitat més clara va ser l´escaire que va refusar la creueta esquerra del marc defensat per Casto. Becerra només va haver d´intervenir en un mà a mà amb Perea que el porter català va refusar.

Al segon acte les coses no van variar gaire i es que el públic del Nou Estadi tenia molt clar que ni que es jugués tota la nit els granes no serien capaços d´obrir la llauna.

A les acaballes del matx quan ja tothom donava per fet l´empat, va aparèixer un d´aquells davanters de renom a la categoria...Ortuño. Aquest va ser el culpable de silenciar la parròquia grana aprofitant l´única ocasió de què va disposar amb claredat.

El llibre d´Enrique Martín ja ha arribat al seu final. El Nàstic torna al pou de Segona Divisió B amb molts dubtes a l´entorn i sobre tot, a la gestió esportiva portada a terme pel Consell d´Administració.

NASTIC: Becerra- Pipa ( Pol 40´), Fali, Djetei ( Salva 61´), Mikel, Abraham- Imanol ( Kanté 75´), Thiouné, Viti- Luis Suárez, Uche ( Sadik 85´)

Entrenador: Enrique Martín

EXTREMADURA:  Casto- Alex Díez, Pardo, B. Granero, Bastos- Olabe ( Pomares 85´), Lolo, Zarfino, Perea ( Nando 73´)- Kike Márquez ( Fausto 90´), Ortuño

Entrenador: Manuel

Gols: 0-1 Ortuño 83´

Assistència: 3.522 espectadors al Nou Estadi