Dissabte, darrer derbi comarcal de la temporada

L'Atlètic, que busca esgotar tota opció de play-off, rep un Alcover que encara ha de segellar la permanencia

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Partit de la primera volta
Partit de la primera volta | El Travesser

Darrer derbi comarcal de la temporada a Tercera Catalana grup 3. Dissabte, a les sis de la tarda, Atlètic de Valls i CE Alcover es veuran les cares amb un mateix objectiu però per afrontar dues situacions ben diverses.

L'Atlètic de Valls sap que si li queda alguna opció de disputar el play-off -poques- ha de guanyar, esperar resultats, i de retruc mirar que acaba passant amb el recurs presentat per la UE Segur davant del Montblanc, per reduir distàncies quan quedaran sis punts en joc.

Dissabte s'enfrontaran al CE Alcover, un equip que mira de reüll la zona baixa. Desens classificats amb 35 punts, està a sis punts del dissetè lloc però a cinc del setzè, posicions que, vist els descensos d'equips tarragonins tant de Primera Catalana com de Segona Catalana poden acabar comportar descens. És per això que els blaugrana, encara no han certificar la permanència, tot i que com posa el pla de competició de la Federació Catalana de Futbol, baixa el 18è classificat, però també hi entra en joc els descensos per compensació.

Així, dissabte, i en directe pel Twitter d'El Travesser, es disputarà el darrer derbi comarcal de la #3CAT a l'Alt Camp i penúltim partit de lliga regular pels vallencs al municipal del Vilar.