Roda de Barà i Cultural Bonavista, ascendeixen a Segona Catalana

Els dos equips confirmaven l'ascens al final d'aquesta 32a jornada de lliga

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

Atlètic Roda de Barà retorna a #2cat6
Atlètic Roda de Barà retorna a #2cat6 | Atl.Roda de Barà

Dos equips de Tercera Catalana ja han confirmat la seva presència a Segona Catalana la pròxima temporada. Atlètic Roda de Barà i Cultural Bonavista fan història i s'asseguren l'ascens de categoria de cara la pròxima campanya.

L'Atlètic Roda de Barà, situat al grup 3 retorna, després d'un any a Tercera Catalana, a la categoria perduda, i ho fa amb solvència, després de tota la temporada liderant la categoria. La victòria per 0-4 al camp del Llorenç els situava amb 81 punts, i amb la derrota del Montblanc al Morell els certificava el que feia setmanes que s'olorava, l'ascens a #2cat6.

Amb 25 victòries, 6 empats i només una derrota, els del Baix Gaià s'han imposat a la resta de rivals de forma clara, i la dada de gols a favor/contra parla per si sola: 113 gols a favor i només 21 en contra.

La Cultural Bonavista, equip de #2cat6.

Cultural Bonavista
Per altra banda, la Cultural Bonavista també estarà a Segona Catalana, i fa història en assolir-ho per primer cop. Després d'un frec a frec amb les Borges Blanques en la disputa per la primera i segona posició, els de Bonavista assoleixen l'ascens després d'empatar el seu partit d'aquesta jornada (3-3 davant del Sant Pere i Sant Pau) però veure com el Montblanc - del grup 3- empatava. D'aquesta manera, s'assegura almenys, ser el segon millor dels 3 grups de #3CAT, fet que dona dret a l'ascens directe.

La Cultural, que té un punt més que Les Borges del Camp, encara ha d'assegurar el campionat de lliga però sap que ascendeix de categoria després d'uns grans registres: 26 victòries, 2 empats i 4 derrotes.