El CD Les Borges assoleix l'ascens a #2cat6 per primer cop a la seva història

Amb 79 punts, matemàticament ja són equip de Segona Catalana. La sanció al Montblanc d'aquest dimecres els hi dona l'ascens directe

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6, Tercera Catalana 2 i 3

El CD Les Borges assoleix l'ascens a #2cat6 per primer cop a la seva història
El CD Les Borges assoleix l'ascens a #2cat6 per primer cop a la seva història

El CD Les Borges del Camp assoleix una fita històrica. Assoleixen l'ascens a Segona Catalana grup 6 per primera vegada com a entitat gràcies als seus 79 punts assolits en un campionat on des de fa setmanes es van desmarcar -juntament amb la Cultural Bonavista- de la resta de rivals.

Tenien l'opció d'ascens la passada jornada al camp de La Floresta però perdien per 2-0 i els tocava esperar a la següent, però aquest dimecres, i després de la retirada dels 3 punts al Montblanc (segon millor classificat en segona posició dels tres grups de Tarragona de la Tercera Catalana) fa que matemàticament el conjunt del Baix Camp sigui equip de Segona Catalana.

De la mà de Francesc Xavier Castillejo, qui assoleix el seu tercer ascens a Segona Catalana -ho va fer anteriorment amb la Selva del Camp i Angulària- a l'equip li han sobrat dues jornades per certificar un ascens mai vist a la localitat. Amb 79 punts, han guanyat 26 dels 32 partits disputats, cedint un empat i cinc derrotes.

Aquest dissabte, a les set de la tarda, podran viure amb la seva gent l'ascens de la categoria, en un partit especial. I és que rebran la visita del líder, la Cultural Bonavista, en un partit que segurament dictaminarà qui serà campió de lliga i qui quedarà segon. Tot i així, els dos conjunts es trobaran el curs següent a Segona Catalana.