Prèvia. #3cat3 / Jornada clau amb mirades a Calafell i Montblanc

L'Atlètic, que torna a entrar en la lluita plena pel play-off visita un Calafell afectat per la zona de descens a Quarta Catalana

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

Prèvia. #3cat3 / Jornada clau amb mirades a Calafell i Montblanc
Prèvia. #3cat3 / Jornada clau amb mirades a Calafell i Montblanc

L'Atlètic de Valls vista el municipal de Calafell amb tres punts en joc vitals. Necessita guanyar i esperar una relliscada del Montblanc que s'enfronta a un Arboç encara amb opcions també a fer el play-off d'ascens.

Jornada per sucar-hi pa a #3CAT3. Dos partits a la mateixa hora i tres equips implicats en la lluita pel play-off d'ascens a Segona Catalana. A les cinc de la tarda dos partits, CF Calafell-Atlètic de Valls i Montblanc-Arboç.

Després de la retirada dels punts al CF Montblanc per alineació indeguda, la lluita per la segona plaça es torna a obrir de bat a bat. Els de la Conca de Barberà segueixen segons, però ara el marge s'ha escurçat a un sol punt, trobant-se l'Atlètic tercer, mentre que l'Arboç, és quart a quatre punts. Duel directe entre Montblanc i Arboç aquest dissabte (17h).

L'Atlètic sap que qualsevol opció passa per guanyar dissabte a Calafell, però el rival no serà fàcil. El conjunt del Baix Penedès ara mateix ocupa lloc de possible descens per compensació (16è lloc) i està a un del descens directe, ocupat pel Salauris. Així, els dos equips si juguen molt, tant per dalt com per baix.