Prèvia J33 / #2cat6 / Tres places per aclarir a dues jornades pel final

El Catllar pot certificar el play-off mentres que encara queda aclarir qui quedarà 13è i 14è

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6

El Catllar pot ser equip de play-off si treu un punt
El Catllar pot ser equip de play-off si treu un punt | F.F.G/El Travesser

Poc en joc en aquestes dues últimes jornades de lliga. Cinc equips, dels divuit que estan en competició a Segona Catalana grup 6 tenen alguna cosa en joc, quan resten sis punts i 180 minuts de joc.

La temporada arriba al seu final. Dos partits i tot i que hi ha coses decidides, com l'ascens directe i quatre descensos, encara s'ha de posar nom a tres places: la segona, de play-off d'ascens i la catorzena -descens directe- i la tretzena, possible descens.

Àlex González, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu a la banqueta del Catllar. Foto:F.F.G

El Catllar li falta només un punt
Els d'Àlex González no van poder certificar el play-off a Tortosa i tenen una nova oportunitat aquest diumenge al seu estadi, davant la seva gent. Els catllarencs reben al Gandesa, quart classificat i equip que encara pot quedar tercer. Si el Catllar suma un punt s'assegurarà el play-off d'ascens a #1cat2.

El CD Tortosa, per la seva banda, jugarà a la tarda del diumenge (17.30h) a Camarles i ja coneixerà el resultat del Catllar. Sabrà si té alguna cosa en joc o no. En cas que el Catllar perdés el seu partit, el Tortosa sortirà a per totes al camp del Camarles, sisè classificat.

Descens: dues places per tres equips
Amb els descensos de quatre equips ja de forma matemàtica, queda saber qui quedarà catorzè, i baixarà directament a #3CAT i qui quedarà 13è i li tocarà esperar saber si perd o no la categoria  (possible descens compensat). D'aquesta manera, el Vendrell, amb 34 punts té 3 punts menys que la Canonja i si fa un pitjor resultat que els tarragonins baixen matemàticament. Visitarà el difícil camp de l'Amposta.

La Canonja, se la juga aquesta jornada. Foto. F.F.G

Per contra, La Canonja jugarà diumenge a les 12 del migdia davant l'Ampolla, cinquè classificat. Els canongins estan a cinc punts de la Pobla B, equip que ocupa lloc de salvació directe. La Canonja, per la seva banda és 13è i ocupa ara mateix lloc de possible descens.

CF Pobla B, amb un punt en té prou amb un punt. Foto. F.F.G

Per la seva banda, la Pobla B li resta un sol punt per salvar la categoria de forma matemàtica. Visitarà el camp d'una UE Valls -líder- que a casa només ha cedit un empat en tota la temporada.

Horaris
Dissabte

Reddis-Vila-seca 16h
Mora la Nova-La Sénia 16.30h
EF Pastoreta-Torreforta 19h
Diumenge
El Catllar-Gandesa 12h
Canonja-Ampolla 12h
UE Valls-Pobla B 16.30h
Amposta-Vendrell 17h
Camarles-Tortosa 17.30h
Ulldecona-Riudoms 18.00h