No tenen vergonya...

Un nou episodi de terror pel què fa a la vergonyosa imatge que està deixant el Nàstic com a visitant durant tota la temporada.

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

No tenen vergonya...
No tenen vergonya...

Partit per a salvar l'honor i el cert és que a la mitja hora de joc els andalusos ja manaven per un contundent 3-0 al marcador. Només amb el 4-0, i al darrer tram, el Nàstic va saber maquillar el resultat, per tancar un partit per oblidar (4-3).

El Còrdova va necessitar només més cor i més amor propi per passar-li la mà per la cara als deixebles d´Enrique Martín. Un lliure directe de Javi Lara als 19 minuts obria la llauna.Andrés Martín i Alfaro marcaven els dos següents deixant en evidència l'esquena de l´eix de la defensa grana una vegada més... (3-0).

Al quart d'hora de la reanudació Alfaro feia el 4-0 per acabar d´humiliar un equip que baixarà per mèrits propis... i és que es pot baixar però competint, i enguany es porta regalant els partits de fora tota la temporada.

En l'última mitja hora el Nàstic va aconseguir maquillar la penosa imatge amb els gols d´Uche, Pol Prats i Suárez. La veritat és que tant Pol Valentí com Pol Prats van ser de lo milloret de l'equip juntament amb l´incombustible guerrer Suárez. Al final, 4-3 i cap a casa amb una nova derrota.


CORDOBA: Lavin- Fernández, Chus Herrero, L. Muñoz, Menéndez- Alfaro, De las Cuevas ( Carbonell 46´), Vallejo , Araujo ( Piovaccari 71´), Javi Lara- Andrés Martín ( Chuma 77´)

Entrenador: Rafael Navarro

NASTIC: Becerra- Pol Valentín, Djetei ( P. Prats 29´), Noguera, Mikel, Abraham- Thiouné, J. Márquez ( Palanca 51´), Imanol- Uche, Kanté ( L. Suárez 46´)

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 1-0 J. Lara 19´, 2-0 A. Martín 22´, 3-0 Alfaro 27´, 4-0 Alfaro 61´/  Uche 63´, 4-2 P. Prats 88´, 4-3 L. Suárez 90´

Assistència: 2.986 espectadors al Nuevo Arcángel