Situació calcalda a l'any passat a #3cat3 en l'última jornada

Montblanc i Atlètic de Valls se jugaran el play-off a la darrera jornada de lliga

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Situació calcalda a l'any passat a #3cat3 en l'última jornada
Situació calcalda a l'any passat a #3cat3 en l'última jornada

Situació igual la que es viurà en la lluita per la segona plaça al grup 3 de Tercera Catalana a la que es va viure la passada temporada. Montblanc i Atlètic tornen a ser els mateixos protagonistes i els torna a separar un punt de distància.

Aquest dissabte, el play-off a #3cat3 es juga a partir de les cinc de la tarda, en un horari unificat. El municipal de Sant Jaume dels Domenys i el Vilar dictaminaran sentència. I és que el Montblanc, segon, depèn d'ell mateix i si guanya, per segon any consecutiu, tornarà a disputar el play-off d'ascens, en canvi, si el Montblanc punxa a la localitat del Baix Penedès, l'Atlètic de Valls tindrà la seva oportunitat per prendre-li la plaça als de la Conca de Barberà. Això passarà per treure un millor resultat que els montblanquins. Però el seu partit no serà fàcil. Visitarà el Vilar el líder de la categoria, el Roda de Barà, equip que ha ascendit a #2cat6.

El Roda de Barà ha fet una temporada excel·lent i ha aconseguit l’ascens a Segona Catalana de forma totalment merescuda. El Roda només ha perdut un partit de lliga (a la jornada 2 contra el Morell), només ha cedit 6 empats i ha sumat ja 26 victòries.


Per poder jugar la promoció d’ascens a Segona Catalana l’Atlètic de Valls necessita guanyar al Roda i ha d’esperar que el Montblanc no guanyi a Sant Jaume dels Domenys. Les altres combinacions de resultats no serveixen. Cal recordar que el Montblanc té el gol average guanyat amb l'Atlètic, així que un empat a punts portaria als montblanquins al play-off d'ascens.