La UE Valls renova Joan Antoni Pallarès

El tècnic seguirà liderant l'equip després de l'ascens de categoria

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2, Segona Catalana grup 6

La UE Valls renova Joan Antoni Pallarès
La UE Valls renova Joan Antoni Pallarès | F.F.G/El Travesser

Abans d'acabar-se la temporada 2018-2019, la Unió Esportiva Valls i el cos tècnic, liderat per Joan Antoni Pallarès, han arribat a l'entesa i renovaran de la confiança i Pallarès seguirà dirigint l'equip de cara el pròxim curs, ara però a Primera Catalana.

Amb l'ascens a la butxaca des de fa dies, el tècnic natal del Rourell ha renovat per la temporada 2019-2020 per seguir liderant el projecte de la UE Valls i encara el que serà la seva segona temporada i mitja al club.

Els seus registres enguany avalen el projecte d'un equip que s'ha mostrat sòlid a la categoria i que va assolir al mes d'abril l'ascens matemàtic a Primera Catalana. Amb un projecte de casa, la plantilla ha rendit i recuperava la categoria perduda només una temporada abans. En declaracions, Pallarès parlava sobre la seva renovació amb la Unió Esportiva. "Hi havia predisposició per les dues parts. Sabíem que el projecte que vam engegar l’any passat era un projecte de 2-3 anys. L’objectiu de l’any passat era consolidar un bloc, un grup de jugadors que ens poguessin durar amb el temps, apostant per jugadors de Valls o pròxims a Valls perquè poguessin estar molt de temps al club, independentment l’entrenador que hi hagués, i que fossin propietat del club".

Pallarès seguirà comptant amb Lluís Barberà i Xavi Suñé com a membres del cos tècnic de cara la pròxima temporada.