Bateria de renovacions a la UE Valls de cara el pròxim curs

Es confirma la renovació de fins a tretze jugadors a l'espera de saber el futur d'algun altre jugador

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2, Segona Catalana grup 6

Miranda, un dels jugadors renovats de cara la pròxima temporada
Miranda, un dels jugadors renovats de cara la pròxima temporada | F.F.G/El Travesser

La Unió Esportiva Valls va per a feina i ja ha anunciat la renovació de fins a tretze dels seus jugadors que té en plantilla de cara l'assalt a Primera Catalana de cara la pròxima temporada 2019-2020.

Aquesta setmana, el club ha confirmat que aposta no només per la continuïtat de l'entrenador, Joan Antoni Pallarès, sinó també per mantenir el bloc que aquest any ha quedat campió de #2cat6 i ha retornat l'equip a la Primera Catalana grup 2, en un sol any de diferència.

En aquest sentit, i a l'espera del futur d'algun jugador, des del cos tècnic han confirmat que la gran part dels jugadors que acabaran la temporada amb l'equip ja estan renovats, continuant el projecte que l'equip va iniciar aquest estiu passat.

Així, els jugadors renovats són: Èric Martí, Enric Socías, Gerard Batista, Cesc Martínez, Albert Plana, Sergio Giralte, Marc Guasch, Arnau Cucurull, Raúl López “Figo”, Òscar Pérez, Ramon Miranda, Joel Marigot i Dennis Belemans.

A l'espera de saber que passa amb algun jugador que forma part de la plantilla i que no ha renovat, la planificació de la pròxima temporada passa per la incorporació de quatre o cinc jugadors.