El Catllar visita Caldes de Montbui en l'anada del play-off d'ascens

Els catllarencs jugaran dissabte a les set de la tarda davant del segon classificat del grup 4

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

El Catllar visita Caldes de Montbui en l'anada del play-off d'ascens
El Catllar visita Caldes de Montbui en l'anada del play-off d'ascens

El CE Catllar està a dos partits d'aconseguir l'ascens de categoria i retornar, anys més tard, a Primera Catalana. Ho pot fer si guanya el play-off d'ascens de Segona Catalana, però cal recordar que, com a millor segon classificat dels sis grups, té altres opcions d'ascens si acaba perdent el play-off.

Des del conjunt del Baix Gaià no volen sentir a parlar d'altres combinacions possibles d'ascens, ja que volen aconseguir l'ascens de forma directa i gràcies a haver superat el seu particular play-off, que arrencarà aquest dissabte.

Els d'Àlex González visitaran el camp del CF Caldes Montbuí, equip que va finalitzar segon classificat del grup 4 amb 64 punts, els mateixos que el Berga, tercer, però que gràcies al gol average particular es classificava pel play-off. El partit es jugarà a les set de la tarda.

El Caldes ha sumat 64 punts en 34 jornades després de 19 victòries, 7 empats i 8 derrotes. Han marcat 70 gols i n'han encaixat 41 en contra. Per contra, el seu màxim golejador ha estat Aitor Garcia, amb 18 gols en 17 partits, sent el tercer màxim golejador del seu grup.