A bones hores...

Penúltim partit de la temporada pels grana, el darrer a domicili

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

A bones hores...
A bones hores...

El Municipal de Santo Domingo potser va veure el Nàstic més seriós de la temporada com a visitant tot i que aquesta imatge ha arribat massa tard...

Enrique Martín va apostar per canviar el sistema i la cosa li va sortir bé. Va optar per un 1-4-2-3-1 i l´equip va guanyar en consistència defensiva.

Javi Márquez va realitzar un dels seus millors partits amb la samarreta grana, dirigint amb criteri la zona ampla dels tarragonins.

Precisament, seu va ser el gol que acabaria donant els tres punts als catalans. Un fort xut seu des de fora de l´àrea no pot atrapar-lo Lizoain que veu com la pilota besa les malles del seu marc després de tocar-lo amb els seus propis guants.

El Nàstic va generar altres opcions de gol amb un Palanca molt actiu en banda esquerra i un Pol Prats que està demostrant que la temporada vinent pot tindre protagonisme en aquest equip.

L´Alcorcón només va tindre alguna opció esporàdica per empatar el partit com una doble ocasió local que Bernabé va avortar amb una intervenció espectacular.


Elguezábal va tindre la més clara però el seu remat va ser refusat per la fusta. La segona meitat va ser molt més fluixa per part de tots dos equips.

Llàstima que si haguéssim vist aquest model de Nàstic al llarg de la temporada potser el destí del club hagués sigut molt més dolç.


ALCORCON: Lizoain- F. Alfonso, Elgezábal, D. Fernández, Cedenilla ( Relu 46´)- Mayoral, Sangalli, Boateng, Borja Galán ( Losada 74´)- Nono, Sandaza ( J. Pereira 64´)

Entrenador: Cristóbal Parralo

NASTIC: Bernabé- Iván López ( Salva 60´), Djetei, Noguera, Abraham- J. Márquez, Cotán- Pol Prats ( Pipa 59´), Viti ( Thiouné 11´), Palanca- Luis Suárez

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 0-1 Javi Márquez

Assistència: 1.894 espectadors al Municipal Santo Domingo