L'Ascó jugarà finalment a Primera Catalana

Els de la Ribera d'Ebre tanquen els rumors sobre el seu futur i afirmen que jugaran -a través de xarxes socials- a Primera Catalana i no a Segona Catalana

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

L'Ascó jugarà finalment a Primera Catalana
L'Ascó jugarà finalment a Primera Catalana

Es tanca l'episodi de l'Ascó després de setmanes d'incertesa sobre el seu futur. El 20 de maig del 2019 a través d'un comunicat, el FC Ascó, que havia perdut la categoria de Tercera Divisió esportivament, va parlar de renúncia a Primera Catalana i la seva voluntat d'insciure's a Segona Catalana el pròxim curs, un fet que provocava un maldecap a la Federació, ja que els ebrencs volien fer-ho al grup 6, fet que reglamentàriament s'havia de trobar un encaix.

Aquest dimarts 4 de juny al vespre, la situació donava un gir (in)esperat. Novament, a través de xarxes socials, l'Ascó parlava que iniciava un nou projecte a Primera Catalana i això confirmava que l'equip no renunciava a la categoria.

De fet, ja està treballant per confeccionar l'equip i ja presentava el nou entrenador, Jordi Font. Segons el club s'apostarà per la gent de la casa i del territori per aquest nou projecte.