Arnau Miró torna a vestir la samarreta de la UE Valls

El central torna a casa després del seu any a les Borges Blanques

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

Arnau Miró en la seva presentació al municipal del Vilar de Valls
Arnau Miró en la seva presentació al municipal del Vilar de Valls | F.F.G/El Travesser

La Unió Esportiva Valls comença a moure fitxa de cara la pròxima temporada i anuncia la que és la primera incorporació de cara la nova temporada 2019-2020 on l'equip jugarà i retornarà a Primera Catalana.

Es tracta d'un vell conegut per l'afició, Arnau Miró, central de Valls que torna per encetar la segona etapa al club. De fet, en etapa juvenil va debutar amb el primer equip i tot seguit va marxar en diferents equips fins que va retornar fa dues temporades, també a Primera Catalana. Amb el descens, va canviar d'aires i fitxava pel Borges Blanques entrenat per Manel Cazorla. Ara, torna amb il·lusió i havent adquirit encara més experiència a la categoria.

En declaracions per El Travesser el nou jugador de la UE Valls afirmava que "el que jo vull i tots els jugadors volen és jugar a la màxima categoria possible, la Primera Catalana en aquest cas", començava dient Arnau Miró, que el pròxim mes farà 23 anys. "Valls és casa meva" afirmava tot seguit, afirmant mostrar-se satisfet de tornar a defensar els colors del club vallenc. "Des que Pallarès em va trucar vaig decidir tornar".

Parlant del seu pas pel Borges deia que "Hem viscut una situació estranya i al final acabàvem baixant, però he après coses noves, situacions de partit que no t'hi trobes mai fins que hi acabes jugant". Parlant de l'objectiu que es marca, "primer hem de pensar en arribar als 40 i pico punts per salvar-nos i a partir d'aquí mirar més cap dalt. El primer objectiu ha de ser salvar-nos per mantenir aquesta categoria per tornar-hi a ser la següent temporada". Des de la distància, Miró parlava de com veia l'equip el passat curs. "Es veia un Valls superior a la resta de rivals, i l'equip estava molt ben fet per la categoria que era, amb jugadors experimentats".

Per acabar, parlava de la dificultat de la Primera Catalana. "La categoria serà bastant dura o potser més que la passada. Hi ha molts equips que volen pujar. La Primera Catalana és molt complicada tant dalt com baix i s'ha de sumar sempre el màxim de punts possibles".