Edu Vives arriba per reforçar la zona de mitjos de la UE Valls

L'experimentat jugador aterra després de dues temporades al Borges Blanques

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

Edu Vives, nova incorporació de la UE Valls
Edu Vives, nova incorporació de la UE Valls | F.F.G/El Travesser

La Unió Esportiva Valls segueix presentant jugadors de cara la pròxima temporada i la segona incorporació oficial del club és la d'Edu Vives, jugador que, igual com Arnau Miró, prové del Borges Blanques, equip que la pròxima temporada jugarà a Segona Catalana.

El jugador ha estat presentat a les instal·lacions del municipal del Vilar on ha dirigit les primeres paraules com a nou jugador de la UE Valls. "Enguany no s'ha fet una bona temporada al Borges i Pallarès em truca, veig que el projecte m'agrada i decidia venir al Valls", i afirmava que la figura del míster ha estat clau. "El conec, hem jugat junts i m'ha garantit que el projecte és bonic i que hi ha un bon equip".

El jugador de 34 anys ha jugat en equips com el Reus Deportiu, Rapitenca, Ascó i les darreres dues temporades al Borges Blanques. Experimentat, destaca que "l'experiència sempre és un grau" i que "vinc a ajudar amb tot el que pugui per a fer la millor temporada possible i assolir l'objectiu de la permanència". Tot i jugar de pivot aquesta passada temporada, destaca que es troba còmode en qualsevol posició del migcamp o banda.

Amb experiència sobrada a Primera Catalana parla de la categoria. "És una lliga molt competitiva, amb molts equips de Barcelona que tenen molt per triar i escollir. Tots els partits s'han de competir i sinó hi ha intensitat no sortiran els resultats".