Riki, de l'Ascó, nou reforç per a la UE Valls

El jugador, de 27 anys, ve a reforçar la posició de lateral dret

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

"Riki" en la seva presentació al Vilar
"Riki" en la seva presentació al Vilar | F.F.G/El Travesser

Nova incorporació pel conjunt de Joan Antoni Pallarès de cara el nou curs 2019-2020. A poc a poc es va perfilant la plantilla de la Unió Esportiva Valls per encarar la Primera Catalana.

En aquest sentit, la tercera incorporació vallenca es tracta de Ricard De Antonio "Riki", jugador amb àmplia experiència en categories com Tercera Divisió i també Primera Catalana.

El jugador ha militat en equips com Reus Deportiu, Vilafranca, Reus Deportiu i Reddis, i les darreres tres temporades ha jugat a l'Ascó, a Tercera Divisió. De 27 anys, ocupa la posició de lateral dret.

En declaracions per El Travesser, Riki, explicava que "vaig parlar amb l'entrenador i em va comentar que era un lloc on estaria bé, còmode i un club familiar. La veritat és que em feia il·lusió venir a Valls i per això em vaig decantar per aquí".

El jugador natal de Reus, explicava com veu la Primera Catalana aquesta pròxima temporada. "Sembla que serà de les més competitiva dels darrers anys. Han baixat equips que són forts i buscarem assolir l'objectiu de la permanència el més aviat possible".