Sergi Gómez torna a la UE Valls gairebé cinc temporades després

El jugador de Valls es mostra il·lusionat i recalca la importància de comptar amb tants jugadors de casa

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

Gómez, a la presentació de l'equip
Gómez, a la presentació de l'equip | F.F.G/El Travesser

Sergi Gómez torna a casa quatre temporades i mitja més tard després d'haver crescut com a futbolista i consolidar-se a Primera Catalana. El jugador d'atac, va militar a la UE Valls una temporada i després va marxar a Lleida, on per estudis va acabar militant al Lleida Esportiu B, on la darrera temporada va militar com a capità de l'equip. La passada temporada va buscar un pas endavant i fitxava pel Binéfar de Tercera Divisió aragonesa.

Gómez, ja nou jugador blanc-i-vermell, explicava que "tenia el cap tornar l'any passat a viure i em va sortir l'opció del Binéfar i vaig voler aprofitar-la, però enguany volia tornar a casa". Parlava que la seva experiència al filial del Lleida Esportiu "em va anar molt bé esportivament parlant, i em va servir per fer-me a la categoria", mentre que a Binèfar va tastar la cara amarga del futbol. "Vaig patir lesions i no vaig poder agafar el ritme de competició durant l'any". Ara, ja recuperat, encara la pròxima temporada amb ganes i il·lusió. "Espero a Valls poder gaudir, oblidar d'aquest darrer any, agafar sensacions i aconseguir l'objectiu que ens posin".

Com a jugador de Valls es mostra molt satisfet de què part de la plantilla de l'equip sigui de casa. "Fa dos anys que majoritàriament són gent de Valls. Fa goig poder trobar l'equip a Primera Catalana i amb gent de casa. Hi ha jugadors de sobres".