El CF Montblanc és de Segona Catalana

Els montblanquins guanyaven l'eliminatòria d'ascens davant del Jesús Catalònia i són equip de #2cat6

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6

El CF Montblanc és de Segona Catalana
El CF Montblanc és de Segona Catalana

El CF Montblanc és nou equip de Segona Catalana després d'aconseguir superar l'eliminatòria d'ascens davant del Jesús Catalònia i serà un dels equips de la zona de Tarragona que ocuparà plaça al grup 6 de Segona Catalana, plegat d'equips ebrencs.

Els de la Conca de Barberà feien història en imposar-se en una eliminatòria que finalment es disputava quinze dies més tard i amb un rival diferent, el Jesús Catalònia. Els d'Albert Pérez aconsegueixen un ascens que el curs passat se'ls va resistir i aquest cop sí, el play-off els somreia.

Amb un camp ple a vessar, sent la millor entrada de tota la temporada, els montblanquins han assolit l'ascens de categoria. Si fa set dies van jugar el partit d'anada a la Santa Creu de Jesús Catalònia, guanyant per 1-3, a la tornada tornaven a imposar-se per certificar l'ascens de categoria.

Sense gols en el primer temps, el Montblanc certificava l'ascens al minut 70 de partit, quan Adrià Romero faria l'únic gol del partit i deixant l'eliminatòria global amb 1-4.

Al xiulet final eufòria per un ascens històric del CF Montblanc amb celebració per tot l'alt. Simbiosis entre plantilla, cos tècnic i públic concentrat al camp de futbol de Montblanc per viure una cita històrica pels de la Conca de Barberà.