Sergi Ferrer, nou entrenador de l'Atlètic de Valls

El club vallenc ha presentat el nou tècnic, provinent del CD Morell i que arriba per agafar el relleu a Jaume Bonet

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Imatge de la presentació de Sergi Ferrer com a entrenador
Imatge de la presentació de Sergi Ferrer com a entrenador | F.F.G/ElTravesser

L'Atlètic de Valls mou peça i després de la marxa de Jaume Bonet com a entrenador de l'Atlètic de Valls han trobat relleu per a dirigir l'equip la pròxima temporada a Tercera Catalana.

Es tracta de Sergi Ferrer, entrenador que enguany ha entrenat al CD Morell al mateix grup 3 de Tercera Catalana i que en anterioritat ha dirigit a equips com el juvenil Preferent de l'Escola Valls Futbol o també a l'Atlètic Camp Clar, aconseguint ascendir-lo a Segona Catalana.

El club ha presentat al tècnic aquest dimecres al municipal del Vilar de Valls i Ferrer ha explicat primer el que li ha costat prendre la decisió. "Marxar del Morell ha significat deixar un treball que s'ha realitzat durant un any i també deixar amistats". Seguidament explicava els motius que l'han portat acceptar l'oferta del club de l'Alt Camp. "És un equip fet, que amb quatre retocs es pot intentar aconseguir complir l'objectiu que vol el club que és intentar assolir l'ascens tant desitjat durant temps".

Ferrer coneix part de l'equip pel seu pas al juvenil de l'Escola Valls Futbol on coincidirà amb algun jugador i a part s'ha enfrontat aquesta temporada amb l'Atlètic sent míster del Morell. "He segut l'equip els últims anys i no s'ha acabat d'intentar assolir el play-off o l'ascens de Segona Catalana i això crida esportivament. A part conec jugadors i les possibiltats que poden haver. Això m'ha il·lusionat".

Ara, al míster li toca treballar al costat de la direcció esportiva per a veure com s'acaba elaborant la plantilla de cara el pròxim curs. El primer pas serà saber amb quina plantilla compten i començar a treballar amb les incorporacions.