On han marxat les baixes de la UE Valls?

Les tres úniques baixes de l'equip ja tenen nou destí

per Francesc Fàbregas Gaya

Èric Garcia, nou jugador del Montblanc
Èric Garcia, nou jugador del Montblanc | CF Montblanc

La UE Valls té poques baixes respecte la passada temporada i el club aposta per mantenir el bloc que va donar l'ascens a l'equip a Primera Catalana.

Amb la plantilla planificada i a l'espera d'arrencar la nova pretemporada, que començarà a finals de juliol, el club fa dies va donar a conèixer les baixes que hi haurien de cara la temporada 2019-2020. Es tracta de tres, i totes elles ja tenen nou club.

Eric Garcia: el lateral va ser presentat ahir pel Club Futbol Montblanc com a nou reforç per l'equip que enguany estrenarà nova categoria i que ho farà a Segona Catalana. El jugador que va jugar la passada temporada 24 partits, dels quals 6 com a titular, ha acceptat l'oferta del conjunt de la Conca de Barberà i és la primera alta confirmada.

Simo: el lateral amb projecció ofensiva, Simo, és baixa de cara la nova temporada 2019-2020. El jugador, que portava varies temporades al club acaba acceptant l'oferta del Borges Blanques del tècnic vallenc Manel Cazorla. El jugador és un dels reforços pel projecte de voler recuperar la categoria perduda de Primera Catalana.

Jose Luis León: el central és la darrera baixa del club vallenc. En el seu cas ha jugat 20 partits i 9 eren com a titulars. Passa a ser una incorporació pel CF Canonja a Segona Catalana.