Què passarà amb el CF Reus Deportiu?

La RFEF no l'admet a Segona B i totes les opcions queden obertes.

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

Què passarà amb el CF Reus Deportiu?
Què passarà amb el CF Reus Deportiu?
El CF Reus Deportiu no ha presentat l'abal per ser admés a Segona Divisió B i la Real Federacion Española de Futbol no li permet jugar a Segona Divisió B la pròxima temporada.
 
Les xarxes socials bullen després de l'anunci que avui a la tarda s'ha conegut sobre la ressolució del Reus Deportiu i que ha avançat en primícia FutbolCatalunya. I és que la RFEF afirma en un comunicat que el primer equip del Reus Deportiu hauria de jugar a Tercera Divisió i el seu filial, que milita a Tercera Divisió ho hauria de fer a Primera Catalana.
 
Però que acabarà passant? Estem a 17 de juliol i les plantilles de #3div5 i #1cat2 estan -la majoria- perfilades i/o acabant-se de polir. El problema que té el Reus Deportiu és econòmic i entre avui i els pròxims dies es reuniran així com també la Federació Catalana de Futbol per saber quina és la solució i quines alternatives hi ha.
 
Hi és que totes les opcions estan, a hores d'ara obertes, des que el Reus Deportiu faci dos equips (a #3div5 i #1cat2) fins a fer-ne un de sol a #3div5 -i desfent el seu filial- com inclús, no fer cap equip la pròxima temporada.
 
A nivell de què passarà a Tercera Divisió i Primera Catalana -grup 2- amb els equips i les places, des de la Federació Catalana de Futbol estan estudiant les possibles alternatives si el Reus i Reus B si acaben inscrivint. Un grup de 19 equips? Es tornarà a moure equips de categories? Amb els calendaris fets, i presentats justament ahir (el de Tercera Divisió i Primera Catalana) podria haver-hi novament moviments. Caldrà estar atents a la decisió que s'acabi prenent.
 
A hores d'ara, el més probable, segons informacions que té Eltravesser.cat és que com a màxim el Reus Deportiu fes un sol equip a Tercera Divisió i el seu filial no jugués a #1cat2, fet que provocaria que es tornés a moure