Segueix l'embolic del cas del Reus Deportiu

La RFEF cotitza la plaça del Reus B a Segona Divisió amb 63.000€. El #futbolcat molt pendent.

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2, El Travesser

Segueix l'embolic del cas del Reus Deportiu
Segueix l'embolic del cas del Reus Deportiu

El que acabi passant amb el Reus Deportiu i de retruc amb la seva plaça a Segona Divisió B provocarà canvis a diferents categories, i molts clubs n'estan pendents.

Tal com ha avançat amb primícia Mundo Deportivo en un article de Manuel Ayala la Real Federación Espanyola de Futbol hauria cotitzat que la plaça del Reus Deportiu a Segona Divisió B costa 630.000€. A partir d'ara, tocarà esperar quin equip se n'acabarà fent càrrec d'aquest preu i adjudicar-se una plaça de Segona B assolida als despatxos.

A partir d'aquí, la Federació Catalana de Futbol, un cop que se conegui quin equip -a priori català- es queda amb la plaça, li donarà un plaç al Reus Deportiu perquè esclareixi si acaba competint o no la pròxima temporada.

I aquí està molt pendent el futbol català de Tercera Divisió i Primera Catalana. Ja que actualment el Reus -i com va emetre un comunicat ahir la RFEF- hauria de jugar a Tercera Divisió i Primera Catalana. En cas de no fer-ho, en un o en els dos equips- provocaria canvis a la categoria. la FCF ara mateix no es pronuncia sobre aquest fet fins que sàpiga quin escenari acaba quedant.