L'Atlètic de Valls 2019-2020 ja està en marxa

Primera sessió d'entrenament amb 17 jugadors a l'espera de perfilar la que serà la plantilla d'aquesta nova temporada

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Primera sessió de pretemporada
Primera sessió de pretemporada | F.F.G/El Travesser

El FC Atlètic de Valls 2019-2020 va començar la pretemporada aquest dijous a les 8 del vespre al municipal delVilar de Valls. Ho va fer amb la mirada posada a conèixer les cares noves que es presenten i començar a gestionar un vestuari amb jugadors nous, començant per la de l’entrenador Sergi Ferrer.

Jugadors de l'Atlètic durant la sessió. Foto: F.F.G/El Travesser

Així, aquest dijous van realitzar la primera sessió de preparació en una plantilla que s’està perfilant. I és que a hores d’ara hi ha disset jugadors confirmats mentre faltarien entre 5-6 jugadors per confeccionar la plantilla de 23 jugadors. De fet, durant aquesta pretemporada s'acabarà de perfeccionar la plantilla i es buscaran, entre jugadors que es troben a prova i jugadors que han d'arribar, completar la plantilla. Ahir, Sergi Ferrer i els jugadors van tenir el primer contacte i van començar amb la primera sessió de preparació.

Sergi Ferrer, dirigint la que era la primera sessió de pretemporada. Foto: F.F.G/El Travesser

Del passat curs segueixen els següents jugadors: Ike Romera, Ramón Giró, Pol Dalmau, Òscar Periche, Òscar Gestí, Samu Fernández, Pere Balcells, Sergi Bonet, Christ Lionel, Ramon Moya, Jordi Rosinés, Francesc Molinos, Sergi Miró. Per altra banda, les incorporacions de moment són: Marc Gabriel (Albi), Ruben Sánchez (Morell), Juanjo Salazar (Albi), Àlex Zurita (Juv. La Floresta). I les baixes són: Genis Vidal (Borges Blanques), Edu Penco (Jesus Catalònia), Marc Martí.

Primer amistós, dissabte al Catllar
Per altra banda, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre l’Atlètic jugarà el seu primer amistós després de dues sessions d’entrenament. Jugaran al camp del CE Catllar, equip que enguany militarà a Primera Catalana. El següent amistós serà a Montblanc el pròxim cap de setmana.

Sessió d'entrenament celebrada al Fornàs
Una altra imatge de la pretemporada
De moment 17 jugadors van començar a l'espera de definir la plantilla