El Reus Deportiu diposita els 30.000€ a la FCF però segueix bloquejat

El serial de l'estiu apunta que va per llarg i que no es sabrà la ressolució final dels fets fins que comenci la lliga

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2, Tercera Divisió

El Reus Deportiu diposita els 30.000€ a la FCF però segueix bloquejat
El Reus Deportiu diposita els 30.000€ a la FCF però segueix bloquejat

La Tercera Divisió i Primera Catalana seguirà amb incertesa almenys uns dies més, i tot a punta, segons fonts federatives, que el tema del Reus Deportiu va per llarg, almenys fins que estigui a punt de començar la temporada.

El CF Reus Deportiu ha fet el depòsit dels 30.000 euros que la Federació Catalana de Futbol li havia requerit per a poder competir la pròxima temporada tant a Tercera Divisió com a Primera Catalana, però segueix estan bloquejat per part de la Real Federación Española de Futbol. Això representa que la FCF encara no pot prestar cap mena de servei federatiu al club del Baix Camp ni donar-li llicències ni arbitratges fins que no aboni el deute que té de 2,2 milions d'euros.

La Federació Catalana de Futbol confirmava que havia rebut el dipòsit de 30.000 euros per part del club reusenc però afirmaven que els reusencs són ben coneixedors del bloqueig que tenen fins que no liquidin el deute pendent, fet que provocaria el desbloqueig de l'Espanyola.

Quant als terminis, tot apunta que no hi ha un dia límit concret. Segons fonts de la mateixa FCF apunten que el procés seguirà evolucionant però apuntaven que si en el moment que comenci la lliga no tenen dret a fer llicències, no podran competir. Així doncs, sembla que encara no s'ha vist el darrer capítol a can Reus Deportiu.