Quins partits de pretemporada jugaran UE Valls i Atlètic de Valls en els pròxims dies?

Aquest dissabte la UE Valls jugarà a Vilafranca; l'Atlètic de Valls, diumenge davant del Montblanc, en un canvi d'horari

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Atlètic de Valls, Primera Catalana grup 2, Tercera Catalana 2 i 3

Quins partits de pretemporada jugaran UE Valls i Atlètic de Valls en els pròxims dies
Quins partits de pretemporada jugaran UE Valls i Atlètic de Valls en els pròxims dies

Un total de cinc partits amistosos jugaran entre Unió Esportiva Valls i Atlètic de Valls en els pròxims dies. Els vallencs en disputaran un total de 3 per a dos de l'Atlètic de Valls, en què servirà als conjunts de Joan Antoni Pallarès i Sergi Ferrer per a seguir preparant la nova temporada.

La UE Valls jugarà aquest dissabte al camp del Vilafranca, equip de Tercera Divisió i que es jugarà a dos quarts de set de la tarda. Els pròxims partits que han de jugar aquests pròxims dies seran els dies 14 d'agost davant del juvenil Divisió Honor del Gimnàstic de Tarragona i el dia 18 d'agost en un triangular amb el juvenil Nacional del Vila-seca i el Cambrils Unió de Segona Catalana.

Atlètic de Valls
Després del partit davant del Catllar, que era el primer partit amistós de pretemporada, els vallencs jugaran aquest diumenge davant del CF Montblanc de Segona Catalana, en un partit que se jugarà a les 7 de la tarda al municipal del Vilar. El partit s'ha canviat d'horari.

De cara la pròxima setmana, jugaran el dia 15 d'agost, jugaran al camp del Salou, de Tercera Catalana grup 2 a partir de dos quarts de 9 del vespre. 

 

Partits amistosos UE Valls en els pròxims set dies
10 d'agost Vilafranca-UE Valls
14 d'agost Nàstic Divisió Honor-UE Valls
18 d'agost Triangular juvenil Nacional Vila-seca i Cambrils Unió

Calendari pretemporada Atlètic de Valls
11 d'agost Atlètic de Valls-Montblanc
15 d'agost UD Salou-Atlètic de Valls