La UE Valls s'emporta el triangular de Vila-seca

Pel gol average en guanyar al Cambrils Unió (0-2) i perdre 2-1 davant del juvenil Nacional del Vila-seca

UE Valls, Primera Catalana grup 2, Segona Catalana grup 6

La UE Valls amb el trofeu de vencedors del torneig
La UE Valls amb el trofeu de vencedors del torneig | Cedida

La UE Valls va emportar-se el triangular trofeu Platja La Pineda organitzat pel CF Vila-seca i que es disputava aquest diumenge al municipal de Vila-seca. El Vila-seca convidava a UE Valls i Cambrils Unió, i eren els vallencs, els que s'emportaven el trofeu a casa.

El primer partit, el juvenil Nacional s'enfrontava al Cambrils Unió, equip de Segona Catalana i el resultat era d'1-2 pels cambrilencs. Ja al segon partit, els de Joan Antoni Pallarès derrotaven als cambrilencs per un resultat de 0-2.

El vencedor del torneig es coneixeria en el tercer i definitiu partit. El juvenil del Vila-seca s'imposava al Valls per 2-1, però seria la UE Valls, pel gol average entre els tres partits, qui s'acabava emportant el trofeu.

En declaracions, Pallarès explicava que "el primer partit hem tingut bones sensacions, tenint ocasions per inclús marcar algun gol més, però el partit davant del juvenil Nacional del Vila-seca perdem per errades que no es poden cometre. Ens serveis per seguir acumulant minuts i càrrega de treball i preparant-nos per, d'aquí tres setmanes començar la lliga".