Dilluns, nou episodi del Reus Deportiu

La #1cat2 es veu plenament afectada amb la variació de fins a dos equips

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

Dilluns, nou episodi del Reus Deportiu
Dilluns, nou episodi del Reus Deportiu

El que passi amb el Reus Deportiu acabarà afectant de ple a Primera Catalana grup 2. I és que si el Reus Deportiu no acaba sent inscrit i no pot competir la pròxima temporada es veuria un moviment de fins a dues places a #1cat2.

Tal i com avançava Mundo Deportivo, i confirmant-ho des d’El Travesser via Federació Catalana de Futbol, la FCF li ha donat 48 hores al CF Reus Deportiu perquè acrediti la documentació que els diposits ingressats per tal de competir tant a Tercera Divisió com a Primera Catalana -grup 1- estiguin autoritzats per l’administrador concursal del club, David López. Tal com s’explicava a Mundo Deportivo, aquest tràmit el va fer un advocat no acreditat en representació del club.

D’aquesta manera, la FCF donava 48 hores al club del Baix Camp per tal de justificar-ho i en cas que es retorni el dipòsit al club podria ser exclòs de la competició. En aquest sentit, i segons fonts federatives, el plaç serà dilluns. L’administrador concursal té una reunió amb la propietat per tal de parlar del tema. Alhora, sempre hi ha una sol·lució per a desbloquejar el tema; pagar els 2,2M d’Euros que se’ls reclama.

Aquest tema acaba afectant a varis equips. I és que ara mateix a #1cat2 està a l’espera. Afecta plenament al Viladecans, que segueix des de fa setmanes a l’espera de veure si ascendeix o no ascendeix, i cal recordar que també te el dret de decidir que acaba fent. Alhora, si el Reus no s’inscriu i puja el Viladecans, quedaria vecant la plaça del mateix Viladecans, que seria ocupada pel beneficiat, que provindria de la província de Girona.