L'Atlètic de Valls guanya a la Unió Astorga per seguir agafant ritme

Els gols d'Ike Romera i Giró donaven la victòria a l'Atlètic de Valls a Reus

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

L'Atlètic de Valls guanya a la Unió Astorga per seguir agafant ritme
L'Atlètic de Valls guanya a la Unió Astorga per seguir agafant ritme

Nou partit amistós de pretemporada per l'Atlètic de Valls per seguir fent la posada a punt per a una nova temporada a Tercera Catalana. En aquesta ocasió, s'ha desplaçat aquest dissabte al camp de la Unió Astorga de Reus, equip que jugarà al grup 2 de Tercera Catalana aquesta temporada.

Els vallencs s'han presentat al partit amb 14 jugadors per nombroses baixes però s'han incorporat jugadors importants com Samu o Marc Gabriel que jugaven el primer amistós de pretemporada. Els reusencs, que superen els 30 jugadors en aquesta pretemporada comptaven amb una vintena de jugadors pel partit. 

Finalment han estat els de l'Alt Camp els que s'han pogut emportar la victòria, i d'aquesta manera seguir agafant bones sensacions per afrontar l'inici de temporada amb més optimisme.

Ike Romera, avançava al conjunt blau abans del quart d'hora,  però Javier Triviño, pels reusencs igualava el partit als pocs minuts aprofitant una falta, deixant l'empat a 1 al final dels primers 45 minuts. Durant la primera part els de Valls han desaprofitat un penal.

Seria al tram final del partit quan es desencallaria aquestes taules, quan Giró, a 15 minuts pel final del partit marcaria per a situar l'1-2, resultat que seria definitiu. I és que els vallencs han gaudit de moltes ocasions per a poder tenir un resultat més ampli però no han acabat d'estar més encertat. 

Al final del partit, Sergi Ferrer, entrenador de l'Atlètic es mostrava satisfet. "Tot i que hem rebut un gol de falta, estic content amb el treball defensiu de l'equip i s'ha vist millora en els entrenaments d'aquesta setmana. A nivell ofensiu sí que és cert que ens falta encert però som un equip que té gol".