El CF Reus incrit a Tercera Divisió però segueix bloquejat per l'Espanyola

Han de confirmar en quin estadi jugaran que compleixi la normativa vigent i alhora segueixen bloquejats per la RFEF en no pagar els 2,2 milions d'euros que deuen

Tercera Divisió

Foto sostreta de la web www.besoccer.com
Foto sostreta de la web www.besoccer.com

El CF Reus veu una mica de llum en el seu episodi de participar la pròxima temporada a Tercera Divisió, encara que li queda un llarg camí per a recórrer. Ahir, i tot i que semblava, segons fonts federatives que no seria fins avui dimarts, l'administrador concursal valida finalment el dipòsit de 30.000€ realitzat per Onolfo a la Federació Catalana, diners que la FCF els demanava com a aval per a competir tant a Tercera Divisió com a Primera Catalana -grup 1-.

Així, el CF Reus està inscrit a Tercera Divisió després de què finalment és validés el dipòsit de 30.000€ realizat per Clifton Onolf fa setmanes. Però lluny d'arreglar-se la situació, la història s'embolica. I és que el Reus ha de dir abans que finalitzi el dia de dimecres (28 d'agost) en quin camp jugarà la pròxima temporada i aquest, haurà de complir amb els requisits que reglamentaris per a la seva competició.

I si això també es resolt, quedarà el greuge més important, pagar els 2,2 milions d'euros per tal de desbloquejar la situació de bloqueig per a inscriure jugadors. Això fins que no es paguin els 2,2 milions d'euros que es deu a la primera i segona plantilla no es desbloquejarà la situació del club roig-i-negre. I tot quan arrenca aquesta setmana la competició.

Una situació recargolada que fa que varis equips de categories inferiors es vegin perjudicats i que pugui provocar que tant la Tercera Divisió com Primera Catalana quedin amb menys equips dels previstos. Un nou episodi però no l'últim.