El Reus ja té camp per jugar a Tercera Divisió i Primera Catalana

L'Ajuntament de Reus els hi cedeix l'Estadi Municipal per l'equip de #3div5 i al filial el camp de Mas Iglesias

Primera Catalana grup 2, Tercera Divisió

El Reus ja té camp per jugar a Tercera Divisió i Primera Catalana
El Reus ja té camp per jugar a Tercera Divisió i Primera Catalana

Nou pas endavant pel CF Reus Deportiu de cara la seva participació a Tercera Divisió aquesta temporada. Avui, dimecres 28 d'agost s'ha fet oficial que l'Ajuntament de Reus -en un comunicat- cedeix l'Estadi Municipal pels partits de l'equip a Tercera Divisió, i d'aquesta manera, solventen un nou problema, el segon en dos dies, després que es validés el pagament dels 30.000€ que van fer a la Federació Catalana de Futbol.

Així, l'Ajuntament reusenc ho al·legava afirmant que tenen la "voluntat de facilitar la inscripció dels equips del Reus, a Tercera i Primera Catalana", per tal de poder permetre "l'activitat empresarial del club". Així, el filial, que hauria de jugar al grup 2 de Primera Catalana se li cedirà el camp municipal de Mas Iglesias, on jugava la passada temporada el juvenil.

El Reus Deportiu ha aconseguit superar un nou obstacle; el de tenir un estadi que complís els requisits federatius per disputar els seus partits a #3div5, però encara els queda el més important, pagar els 2,2 milions d'euros que deuen al cos tècnic (primer i segon entrenador) i jugadors del primer equip i filial de la passada temporada. En aquest sentit, sembla ser, i segons ha pogut comprovar aquest mitjà arran de gent pròxima al club reusenc, que s'estaria treballant de valent per a poder-los aconseguir i competir.

Ara, hi ha deu dies per a poder-ho fer efectiu, ja que tenen temps fins a l'inici de la segona jornada de lliga. Poden no competir a la primera jornada però de no fer-ho a la segona quedarien expulsats de la competició.