L'Atlètic es presentarà dissabte al Vilar

Jugaran davant de l'Albi, un rival ja tradicional en la presentació dels vallencs

Atlètic de Valls

L'Atlètic es presentarà dissabte al Vilar
L'Atlètic es presentarà dissabte al Vilar

Aquest dissabte, dia 31, el Futbol Club Atlètic de Valls presentarà el seu equip masculí de Tercera Catalana per a la temporada 2019-2020. Els vallencs mantenen una part important del bloc de la temporada passada però també incorporen jugadors nous que donaran coses noves al conjunt blau.

Després de cinc setmanes de preparació el nou tècnic de l’Atlètic, el tarragoní Sergi Ferrer, ja té gairebé perfilada la plantilla que començarà la lliga 2019-2020. Ferrer compta amb fins a dotze jugadors de la temporada passada: Moya, Periche, Rosinès, Balcells, Bonet, Dalmau, Christ, Samu, Gestí, Giró, Molinos i Ike. A aquesta dotzena de jugadors s’hi han de sumar diverses cares noves com Àlex Zurita, Adri Sánchez, Marc Gabriel, Juanjo Salazar, Aaron Lambea i algun més que s’ha d’acabar de concretar.

Partit de presntació
El darrer amistós de la pretemporada es disputarà aquest dissabte, tot just després de la presentació de l’equip. Els vallencs s’enfrontaran amb l’Albi, del grup cinquè de la Segona Catalana, un rival habitual en la presentació i que està dirigit pel vallenc Raúl Fernández. El partit representarà la disputa del Memorial Antonio Aís en record del directiu del club vallenc.


Després d’aquest darrer amistós només quedarà una setmana d’entrenament i el dissabte dia 7 de setembre arribarà l’hora de la veritat amb la disputa del primer partit de lliga al camp municipal del Vilar de Valls: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini- Sant Jaume dels Domenys.