La presentació de la UE Valls, diumenge al Vilar

Jugaran davant de l’Ampolla, equip de Segona Catalana, darrer test dels de Pallarès

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

La presentació de la UE Valls, diumenge al Vilar
La presentació de la UE Valls, diumenge al Vilar

La Unió Esportiva Valls es presentarà a l’afició aquest diumenge, dia 1 de setembre. L’estadi del Vilar acollirà la presentació de l’equip, que s’enfrontarà al CF Ampolla, equip de Segona Catalana grup 6, i els servirà com a darrer test preparatori de la pretemporada.
Els de Joan Antoni Pallarès seran presentats a partir d’un quart de sis de la tarda, quan els jugadors aniran desfilant un per un, així com membres del cos tècnic i tot seguit, després de la foto de grup, arrencarà el partit amistós.


Es posa punt final a la pretemporada de set partits
D’aquesta manera, el partit davant l’Ampolla servirà per posar punt final a la pretemporada dels vallencs. Es va començar amb una derrota davant la Pobla de Mafumet per 0-1, en una pretemporada amb un total de set partits. D’aquests, tres han acabat en derrota (Pobla, Vilafranca i Juvenil Nacional Vila-seca), tres victòries (Pobla B, Cambrils Unió i Roda de Barà) i un empat (Juvenil Divisió Honor Nàstic), amb conclusions positives encara que, com és obvi, en certs partits s’han vist qüestions a millorar.

Aquest diumenge serà el darrer partit abans d’arrencar la temporada en el que serà el retorn a Primera Catalana.