Pallarès (UE Valls): 'Volem aconseguir estabilitat al club durant anys'

La UE Valls ja pensa en el seu debut a Primera Catalana. Serà diumenge (12h) a Viladecans

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

Pallarès durant la pretemporada
Pallarès durant la pretemporada | F.F.G/El Travesser

La Unió Esportiva Valls es troba en la setmana prèvia a l'inici de lliga a Primera Catalana. El seu retorn després d'un any al purgatori de Segona Catalana. Pretemporada finalitzada i només queden tres sessions d'entrenaments perquè la pilota rodi.

Ja s'han fet tots els testos de pretemporada, amb un balanç més positiu que negatiu: derrotes davant Pobla de Mafumet (0-1), Vilafranca (3-1) però sensacions molt positives. L'altra derrota va ser davant del juvenil del Vila-seca (2-1). Els vallencs han guanyat un seguit de partits: Pobla de Mafumet B (2-5), Cambrils Unió (2-0), Roda de Barà (1-3) i Ampolla (5-0), i han sumat un empat davant del Juvenil Divisió Honor del Nàstic (0-0). I ha servit per a fer un sense fi de proves de jugadors, de sistemes i per conèixer les cares noves.

Joan Antoni Pallarès, entrenador de la UE Valls parlava al final del partit davant l'Ampolla que servia com a preparació de la nova temporada. "Estem contents perquè comencem la lliga i ara vindrà el millor", començava dient un tècnic que afirmava que espera que l'equip entreni molt bé aquesta setmana per "arribar diumenge a Viladecans com avions i poder sumar així els primers tres punts de la temporada".

El tècnic és conscient que encara queda encaixar peces d'aquest nou equip, amb no un excès de cares noves però sí que cal un drenatge per una temporada exigent a Primera Catalana. "Hem jugat molts partits però quan tens una plantilla àmplia on pots fer dos equips cada 45 minuts, no poses mai l'11 que pot jugar el primer partit de lliga, per tal que tothom jugui per acumular minuts de joc i perquè demostrin el que saben fer". Reconeix que queda feina per a fer però "la base està clara i sabem a què volem jugar".

Pallarès: "la base està clara i sabem a què volem jugar"

Toca mentalitzar-se aquesta setmana perquè "diumenge comença la guerra". I és que el tècnic del Rourell i que encetarà la seva segona temporada i mitja al club sembla tenir-ho clar. "volem fer-ho bé, volem assolir l'estabilitat a nivell de club on podem tenir un equip a Primera Catalana varis anys i consolidar-nos a la categoria. Sabem que no serà fàcil i tothom té al cap que hem de donar el millor de nosaltres perquè sinó ens costarà molt".

Parlant del Viladecans, primer rival de lliga i que ha estat pendent del cas Reus Deportiu, per si acabava assolint l'ascens, Pallarès destacava els canvis que hi ha hagut de plantilla. "Aquest estiu han canviat molts jugadors, amb bastants fitxatges. No és el mateix que portaven anys junts jugant", però és conscient que per a treure quelcom positiu del Baix Llobregat l'equip haurà de donar-ho tot.