El Travesser oferirà vídeos de Segona i Tercera Catalana

El digital de futbol territorial, El Travesser, oferirà un vídeo-resum de forma setmanal d'equips de Segona i Tercera Catalana del Camp de Tarragona. Compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Atlètic de Valls, El Travesser, Segona Catalana grup 6, Tercera Catalana 2 i 3

A partir d'ara, els aficionats del #futbolcat podran veure un vídeo-resum de Segona o Tercera Catalana cada setmana
A partir d'ara, els aficionats del #futbolcat podran veure un vídeo-resum de Segona o Tercera Catalana cada setmana | F.F.G/El Travesser
La temporada futbolística al futbol territorial començarà aquest cap de setmana, i el digital de futbol territorial El Travesser encetarà la seva novena temporada. Ho farà amb una novetat destacada, la d'oferir un vídeo-resum setmanal d'equips de Segona i Tercera Catalana del Camp de Tarragona.
 
Després de l'experiència de les últimes dues temporades, amb els vídeo-resums dels partits de la UE Valls i l'Atlètic de Valls, que se seguiran desenvolupant, enguany, i com a gran novetat d'aquesta temporada, es durà a terme un reportatge audiovisual, en forma de vídeo-resum. Així, cada cap de setmana l'equip d'El Travesser es traslladarà a un camp de futbol del Camp de Tarragona per poder oferir als amants del futbol territorial un resum complet, amb entrevistes als entrenadors, d'un dels partits de la jornada. Compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol.
 
D'aquesta manera, es cobriran tots els equips del Camp de Tarragona que militin al grup 6 de Segona Catalana i els equips del grup 2 i 3 de Tercera Catalana. En aquest sentit, durant el cap de setmana, es publicarà al digital (www.eltravesser.cat) un reportatge del partit on es podrà veure el vídeo-resum amb els millors jugadors, gols i declaracions, seguint apostant pel futbol de casa nostra.
 
A part, s'ha obert un canal de Youtube (ElTravesser TV) per tal d'emmagatzemar tots els vídeos que s'aniran gravant i on els usuaris també els podran anar veient. Aquest projecte arrencarà aquest cap de setmana i durarà fins a final de temporada, on també es cobriran dos partits de play-off d'ascens.