Prèvia J1 /#3cat2-#3cat3 / Aspirants, equips revelació i consolidació en una nova temporada a Tercera Catalana

Aquest cap de setmana arrenca la temporada 2019-2020 als grups 2 i 3 de Tercer Catalana.

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

El CF Reddis, un dels equips que militaran a #3cat2
El CF Reddis, un dels equips que militaran a #3cat2 | CF Reddis

Tercera Catalana grup 2
El grup 2 de Tercera Catalana arrenca amb alguna que altra cara nova. Unió Astorga, Pastoreta, Reddis, Vila-seca i Icomar són les novetats d'enguany a la categoria, una categoria que caldrà veure qui l'acaba dominant. Tres equips que van descendir ubicats en aquest grup i dos recent ascendits, que farà que la competitivitat segurament augmenti.

En aquesta primera jornada de lliga, tres partits (Maspujols-La Selva), (Reddis-Falset) i (Sant Pere i Sant Pau- ) haMas Pellicer) han estat ajornats per problemes en la tramitació de les fixes i els clubs s'han posat d'acord per ajornar el partit. Així la primera jornada hi haurà "només" set partits de lliga.

CD Vallmoll, preparat per la nova temporada. Foto. CD Vallmoll

La jornada arrencarà a les quatre de la tarda a Mont-roig on els locals rebran al Montbrió i aquí es veurà qui serà el primer líder provisional, a l'espera dels altres dos partits de dissabte. Unió Astorga-Pastoreta, dos nous equips vinguts a la categoria i es tancarà el primer dia de la jornada a l'Arenal, entre Hospitalet Infant i UDE Canonja.

L'Hospitalet de l'Infant, en un duel aquesta pretemporada. Foto: CE Hospitalet

De cara diumenge, es jugaran els quatre partits restants, per donar punt final a la primera jornada de lliga, a l'espera de veure quan es recuperen els partits ajornats. La jornada dominical arrencarà amb el partit del Vallmoll, que començarà la temporada al Vilar de Valls per la instal·lació de la gespa artificial al seu camp,  que rebrà al Porrera, mentre que La Floresta-Icomar es veuran les cares mitja hora més tard. El darrer partit de la jornada serà a Salou, on els locals rebran al Vila-seca, en un dels partits -potser- més destacats de la jornada.

Horaris
Dissabte

Mont-roig-Montbrió 16h
Maspujols-La Selva (ajornat)
St.P.St.P-Mas Pellicer (ajornat)
Unió Astorga-EF Pastoreta 18:15h
Hospitalet Infant-UDE Canonja 19.30h

Diumenge
Reddis-Falset (ajornat)
Vallmoll-Porrera 16:30h
La Floresta-Icomar 17h
Salou-Vila-seca 18h


Tercera Catalana grup 3

El grup 3 de Tercera Catalana començarà a partir de dissabte a les cinc de la tarda el nou curs 2019-2020. Varis canvis a la categoria. Dels equips descendits trobem el Torreforta i CE Vendrell, dos equips que veurem si acaben lluitant pel retorn de categoria. Els dos estrenen nou tècnic i mentre que els tarragonins han canviat bastant l'estructura de la plantilla, els baixpenedesencs, mantenen gran part del bloc del passat curs. També trobem nous equips com Racing Bonavista i Camp Clar, que tot i jugar a Tercera Catalana el passat any, van ser canviats de grup per sorteig federatiu.

Onze inicial de la UE Segur aquesta pretemporada. Foto: UE Segur

Amb molts interrogants, molts equips aspiraran a les primeres posicions, encara que pocs segurament desvetllaran les seves reals aspiracions, per acabar-se traient la pressió. Això sí, molts equips buscaran millorar posicions passades. A priori es presenta una lliga molt i molt competida, i alhora competitiva. Plantilles com Morell, Altafulla, Torredembarra, La Riera, UE Segur, per dir-ne algunes, s'han reforçat respecte l'any passat, mentre que altres com Atlètic de Valls i Arboç, buscaran seguir en la lluita per les primeres posicions. Tot obert en una lliga que arrenca aquest cap de setmana.

Plantilla del CD Morell. Foto. CD Morell

Els duels Morell-Constantí i Torreforta-Calafell obriran la jornada a les cinc de la tarda per a buscar els primers 3 punts del campionat. Tot seguit, derbi baixpenedesenc entre Vendrell i Joventut Bisbalenca per tancar el primer dia un Atlètic de Valls-Sant Jaume, gravat per les càmeres d'El Travesser TV.

De cara diumenge, es disputaran els darrers cinc partits. Pel matí només dos, els que es jugaran entre San Salvador i Altafulla i la Riera i Alcover per tal de començar amb bones sensacions. A la tarda es tancarà amb dos últims partits. El primer a Torredembarra, on els locals se les veuran amb el Llorenç, donant pas, el partit que pot ser més interessant d'aquest primer cap de setmana de competició, la UE Segur-Arboç. La primera jornada ha volgut que els dos equips que, per sorteig realitzat a la Federació Catalana de Futbol, han canviat de grup, Racing Bonavista i Camp Clar, es vegin les cares. Serà el seu primer test per a sumar 3 punts en una categoria amb un estil de joc diferent al que estaven acostumats.

L'Atlètic de Valls, en un duel de pretemporada. Foto: F.F.G/El Travesser

Horaris
Dissabte

Morell-Constantí 17h
Torreforta-Calafell 17h
Vendrell-J.Bisbalenca 18h
At.Valls-Sant Jaume 18:15h

Diumenge
San Salvador-Altafulla 12h
La Riera-Alcover 12h
Torredembarra-Llorenç 16:30h
UE Segur-Arboç 17h
RCF Bonavista-Camp Clar 18h